Tapahtumat 2018

Tuottavuusliiton syyskokous pidettiin 23.11.2018, klo 12.00 Tiedekeskus Heurekassa, Mukana reissussa oli kuusi yhdistyksemme jäsentä ja yhdistyksemme virallisena edustajana oli Ilkka Räisänen.

VaSuTun sääntömääräinen vaalikokous 31.10.2018  a-factory Oy:n tiloissa Kaarinassa.

Ennen kokousta tutustuimme a-factory Oy:n tuotantotiloihin tehdaskierroksella sekä Plant Manager, Jukka Silvennoinen esitelmöi meille huonekalujen valmistuksesta ja tehtaan historiasta.

Kokouksen jälkeen söimme yrityksen ruokalassa maistuvaa ruokaa jälkiruokakahvien kera.


Valitettavasti kaikkia en ehtinyt saamaan kuviin.

SYKSYN 2018 ULKOMAAN EXCURSIO tehtiin Vistamatkojen autolla Viron Tartoon 14-17.10 2018

Matkalla vierailimme Tarton Oluttehtaalla ja -museossa, Welement AS:ssa ja Harry Metall OÜ:ssa, lisäksi kävimme tutustumassa Viron kansallismuseoon (Eesti Rahva Muuseum) sekä ylösalaisin olevaan taloon, muutamaan kirkkoon, Tarton taidemuseoon ja Ruutikellariravintolaan.

VaSuTun syksyn excursiokohteena 1.10.2018 oli BE Group Oy Turun Pansiossa

Paikalle oli saapunut 11 yhdistyksemme jäsentä, jotka odottivat innolla näkevänsä ja kuulevansa yrityksen tj. Lasse Levolan esityksen sekä pääsevänsä kierrokselle tehdashalliin.

Tilaisuuden aikana huomasimme, että aikamonella meistä ol olluti yhteyksiä vierailukohteeseemme työuriemme aikana. Onhan yrityksellä pitkä historia (perustettu 1868).

Taaskin meillä oli paljon kysymyksiä liittyen heldän toimintaansa tuotannonohjauksesta, tilausten käsittelystä, työturvallisuudesta ja aloitetoiminnasta ym.

Kiitoksia hienosta ja innostuneesta esittelystä isännille!

VaSuTun keväinen retki Loimaalle tehtiin perjantaina 20.4.2018
Matkan teimme sovituilla yhteiskuljetuksilla ja ensimmäinen vierailukohteemme oli Sarka, jossa meille oli varattu opastettu kierros museossa. Kierroksen jälkeen kävimme omatoimisesti tutustumassa konehallissa traktoreihin.


Museoon tutustumisen jälkeen siirryimme  Tuottavuusliiton paikallisyhdistysten edustajien kanssa Pemamek Oy:ön yrityskäynnille, jossa yritystä esittelivät myyntipäällikkö Mikko Aarnio ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen. Kiitokset mielenkiintoisesta vierailusta isännille.

Yritysesittelyn ja tehdaskierroksen jälkeen palasimme takaisin neuvotteluhuoneeseen pitämään Tuottavuusliiton kevätkokousta. Kokous meni maukkaiden tarjoilujen kera sujuvasti, jonka jälkeen matkasimme Loimaan keskustaan Seurahuoneelle syömään.

 

Sääntömääräinen tilinpäätöskokous keskiviikkona, 28.02.2018 Kupittaan Veritas stadion, ravintola Oléssa

Ennen tilinpäätöskokoustaANC johtaja emeritus Tero Säteri piti luennon MYYNTITYÖSTÄ
”Minulla on myytävää, miten saan sinut haluamaan sitä”